Bog & idéBødker & Bruun

Bøger skrevet af Bødker & Bruun

Læs mere om Bødker & Bruun
1 produkter
1 produkter
Blod vil have blod
Blod vil have blodBenni Bødker
69,95 DKK
Paperback
(0)
Blod vil have blod

Mere om Bødker & Bruun

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Bødker & Bruun. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bruun.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blod vil have blod" i serien "Serien om Linnea Kirkegaard" udgivet af Modtryk - "Blod vil have blod" i serien "Serien om Linnea Kirkegaard" udgivet af Modtryk - "Blod vil have blod " i serien "Serien om Linnea Kirkegaard" udgivet af Gyldendal - "Blod vil have blod" i serien "Serien om Linnea Kirkegaard" udgivet af Modtryk - "Før døden lukker mine øjne" i serien "Serien om Linnea Kirkegaard" udgivet af Modtryk

Bøger skrevet af Bødker & Bruun

Bødker & Bruun har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Bødker & Bruun kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Bruun er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Blod vil have blod" af Bødker & Bruun

Det er muligt at købe Bødker & Bruuns "Blod vil have blod" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af serien "Serien om Linnea Kirkegaard". Det er Modtryk, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Bødker & Bruun "Blod vil have blod"

"Blod vil have blod" er tilgængelig som pocket. Dette er en også en fantastisk bog fra Bruun, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er en del af serien "Serien om Linnea Kirkegaard". Det er Modtryk, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bødker & Bruun