Bog & idéBørge Bagger

Bøger skrevet af Børge Bagger

Læs mere om Børge Bagger
3 produkter
3 produkter
Digte til alle aldre
Digte til alle aldreBørge Bagger
79,95 DKK
e-bog
(0)
Digte til alle aldre
Geografiske digte
Geografiske digteBørge Bagger
119,95 DKK
e-bog
(0)
Geografiske digte
99 digte
BOEGERTILSTAERKPRIS
99 digteBørge Bagger
132,76 DKK
Hæftet
(0)
99 digte

Mere om Børge Bagger

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Børge Bagger. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Baggers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Geografiske digte" udgivet af mellemgaard - "Geografiske digte" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Digte til alle aldre" udgivet af mellemgaard - "Digte til alle aldre" udgivet af mellemgaard

Bøger af Børge Bagger

Du kan finde fire bøger af Børge Bagger her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Baggers bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Bagger er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Geografiske digte" af Børge Bagger

Det er muligt at købe Børge Baggers "Geografiske digte" som e-bog. Med "Geografiske digte" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Geografiske digte" af Børge Bagger

Det er muligt at købe Børge Baggers "Geografiske digte" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Børge Bagger