Bog & idéBørge Dahl

Bøger skrevet af Børge Dahl

Læs mere om Børge Dahl
5 produkter
5 produkter
Erhvervsjura
BOEGERTILSTAERKPRIS
ErhvervsjuraBørge Dahl
467,96 DKK
Hæftet
(0)
Erhvervsjura
Erhvervsjura
ErhvervsjuraBørge Dahl
489,95 DKK
EBOG
(0)
Erhvervsjura
Erhvervsretlige love 2019
Erhvervsretlige love 2019Børge Dahl
289,95 DKK
EBOG
(0)
Erhvervsretlige love 2019
Erhvervsretlige love 2023
BOEGERTILSTAERKPRIS
Erhvervsretlige love 2023Børge Dahl
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Erhvervsretlige love 2023
Erhvervsjura
ErhvervsjuraBørge Dahl
489,95 DKK
EBOG
(0)
Erhvervsjura

Mere om Børge Dahl

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Børge Dahl. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Dahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erhvervsretlige love 2021" udgivet af Djøf Forlag - "Erhvervsretlige love 2014" udgivet af DJØF - "Erhvervsjura" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Erhvervsjura" udgivet af Djøf Forlag - "Erhvervsretlige love 2020" udgivet af Djøf Forlag - "Erhvervsretlige love 2019" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Erhvervsretlige love 2019" udgivet af Djøf Forlag - "Erhvervsretlige love 2018" udgivet af Djøf Forlag - "Erhvervsjura" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Erhvervsjura" udgivet af Djøf Forlag - "Erhvervsjura i et markedsøkonomisk perspektiv" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Erhvervsretlige love 2017" udgivet af Djøf Forlag - "Erhvervsjura - i et markedsøkonomisk perspektiv " udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Festskrift til Jens Peter Christensen" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Erhvervsretlige love" udgivet af Handelshøjskolen - "Erhvervsjura i et markedsøkonomisk perspektiv" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Erhvervsretlige love" udgivet af Handelshøjskolen

Bøger skrevet af Børge Dahl

Børge Dahl har 17 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Børge Dahl bøger i flere formater. Dahls bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Erhvervsretlige love 2021" af Børge Dahl

Det er muligt at købe Børge Dahls "Erhvervsretlige love 2021" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.

Børge Dahl "Erhvervsretlige love 2014"

Det er muligt at købe Børge Dahls "Erhvervsretlige love 2014" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er DJØF, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Børge Dahl