Bog & idéBørge Hede

Bøger skrevet af Børge Hede

Læs mere om Børge Hede
3 produkter
3 produkter
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)Anja Semke
799,95 DKK
Indbundet
(1)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)Anja Semke
1539,95 DKK
Indbundet
(0)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Det kommunale sundhedsvæsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det kommunale sundhedsvæsenMads Uffe Pedersen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Det kommunale sundhedsvæsen

Mere om Børge Hede

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Børge Hede. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hede.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aktuel nordisk odontologi 2012" udgivet af Munksgaard - "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sosu - Trin 1 " i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Det kommunale sundhedsvæsen" udgivet af Gyldendal

Bøger af Børge Hede

Der er seks tilgængelige bøger af Børge Hede hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Hedes bøger fås i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Hede skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Børge Hedes "Aktuel nordisk odontologi 2012"

Hos Bog & idé er "Aktuel nordisk odontologi 2012" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" af Børge Hede

Det er muligt at købe Børge Hedes "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er en del af Hedes serie "Sosuserien¤SSA". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Børge Hede