Bog & idéBørge Hviid Pejtersen

Bøger skrevet af Børge Hviid Pejtersen

Læs mere om Børge Hviid Pejtersen
1 produkter
1 produkter
Vand og afløb Ståbi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vand og afløb StåbiCharlotte Micheelsen m.fl.
539,96 DKK
Indbundet
(0)
Vand og afløb Ståbi

Mere om Børge Hviid Pejtersen

Hvis du søger en bog fra Børge Hviid Pejtersen, har du et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Pejtersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vand og afløb Ståbi" udgivet af Akademisk Forlag - "Vand og afløb ståbi" udgivet af Ingeniøren-bøger

Børge Hviid Pejtersens bøger

Du kan bestille to bøger af Børge Hviid Pejtersen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Pejtersens bøger fås i flere formater. Pejtersens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Børge Hviid Pejtersens "Vand og afløb Ståbi"

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Børge Hviid Pejtersen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Børge Hviid Pejtersen "Vand og afløb ståbi"

"Vand og afløb ståbi" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ingeniøren-bøger.
Detaljer
Fulde navn:
Børge Hviid Pejtersen