Bog & idéBørge Kjær og Hans Zachariassen

Bøger skrevet af Børge Kjær og Hans Zachariassen

Læs mere om Børge Kjær og Hans Zachariassen
1 produkter
1 produkter
Anvisning 163: Nye Dannebrogsvinduer af træ - med to lag glas
Anvisning 163: Nye Dannebrogsvinduer af træ - med to lag glasKlaus Blach
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 163: Nye Dannebrogsvinduer af træ - med to lag glas

Mere om Børge Kjær og Hans Zachariassen

Børge Kjær og Hans Zachariassen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Nye Dannebrogsvinduer af træ - med to lag glas". Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Børge Kjær og Hans Zachariassens "Nye Dannebrogsvinduer af træ - med to lag glas"

Det er muligt at købe Børge Kjær og Hans Zachariassens "Nye Dannebrogsvinduer af træ - med to lag glas" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut.

Endnu en af Børge Kjær og Hans Zachariassen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Børge Kjær og Hans Zachariassen