Bog & idéBørneavisen

Bøger skrevet af Børneavisen

Læs mere om Børneavisen
3 produkter
3 produkter
Børneavisens kogebagebog
Børneavisens kogebagebogMicki Cheng
199,95 DKK
Indbundet
(1)
Børneavisens kogebagebog
Børneavisens nye kogebagebog
Børneavisens nye kogebagebogBørneavisen
239,95 DKK
Hardback
(0)
Børneavisens nye kogebagebog
Børneavisens Spørg nørderne
TILBUD
Børneavisens Spørg nørderneBørneavisen
159,96 DKK199,95 DKK
Hardback
(0)
Børneavisens Spørg nørderne

Mere om Børneavisen

Der findes mange bøger af Børneavisen tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af -s bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børneavisens Spørg nørderne" udgivet af Politikens Forlag - "Børneavisens kogebagebog" udgivet af Politikens Forlag

Børneavisens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Børneavisen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. -s bøger fås i udvalgte formater. -s bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Politikens Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Børneavisens "Børneavisens Spørg nørderne"

Hos Bog & idé er "Børneavisens Spørg nørderne" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

Børneavisen "Børneavisens kogebagebog"

Det er muligt at købe Børneavisens "Børneavisens kogebagebog" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Børneavisen