Bog & idéBolesław Prus

Bøger skrevet af Bolesław Prus

Læs mere om Bolesław Prus
7 produkter
7 produkter
Faraon
FaraonBolesław Prus
19,95 DKK
EBOG
(0)
Faraon
Lalka
LalkaBolesław Prus
29,95 DKK
EBOG
(0)
Lalka
Dusze w niewoli
Dusze w niewoliBolesław Prus
19,95 DKK
EBOG
(0)
Dusze w niewoli
Placówka
PlacówkaBolesław Prus
39,95 DKK
EBOG
(0)
Placówka
Emancypantki
EmancypantkiBolesław Prus
29,95 DKK
EBOG
(0)
Emancypantki
Dzieci
DzieciBolesław Prus
29,95 DKK
EBOG
(0)
Dzieci
Etuvartio
EtuvartioBolesław Prus
89,95 DKK
EBOG
(0)
Etuvartio

Mere om Bolesław Prus

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Bolesław Prus. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Prus' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig pol.
- "Placówka" udgivet af SAGA Egmont - "Dusze w niewoli" udgivet af SAGA Egmont - "Dzieci" udgivet af SAGA Egmont - "Lalka" udgivet af SAGA Egmont - "Emancypantki" udgivet af SAGA Egmont - "Faraon" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Bolesław Prus' bøger

Bolesław Prus har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Prus' bøger kommer bare som ebog. Prus' bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bolesław Prus' "Placówka"

"Placówka" kan købes online som ebog. "Placówka" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på pol og er publiceret af SAGA Egmont.

"Dusze w niewoli" af Bolesław Prus

"Dusze w niewoli" er tilgængelig online som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Dusze w niewoli" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på pol og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Bolesław Prus