Bog & idéBolette Blaagaard

Bøger skrevet af Bolette Blaagaard

Læs mere om Bolette Blaagaard
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne medieteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne medieteoriMikkel Flyverbom
584,96 DKK
Hæftet
(0)
Klassisk og moderne medieteori

Mere om Bolette Blaagaard

Der er forskellige bøger af Bolette Blaagaard til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Blaagaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne medieteori" udgivet af Gyldendal - "Studier i kommunikation" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Mere om Bolette Blaagaards bøger

Du kan finde to bøger af Bolette Blaagaard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Bolette Blaagaard fås i et udvalg af formater. Blaagaards bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klassisk og moderne medieteori" af Bolette Blaagaard

Det er muligt at købe Bolette Blaagaards "Klassisk og moderne medieteori" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Bolette Blaagaard "Studier i kommunikation"

Det er muligt at købe Bolette Blaagaards "Studier i kommunikation" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Aalborg Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bolette Blaagaard