Bog & idéBonnie Clementsson

Bøger skrevet af Bonnie Clementsson

Læs mere om Bonnie Clementsson
1 produkter
1 produkter
Förbjudna förbindelser
Förbjudna förbindelserBonnie Clementsson
369,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Förbjudna förbindelser

Mere om Bonnie Clementsson

Der er bare én bog af Bonnie Clementsson tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Förbjudna förbindelser". Det er Roos & Tegner, der har udgivet den på svensk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bonnie Clementssons "Förbjudna förbindelser"

"Förbjudna förbindelser" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Roos & Tegner, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på svensk.

Endnu en af Bonnie Clementsson fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bonnie Clementsson