Bog & idéBonny Becker & Kady MacDonald Denton

Bøger skrevet af Bonny Becker & Kady MacDonald Denton

Læs mere om Bonny Becker & Kady MacDonald Denton
1 produkter
1 produkter
Bosse på biblioteket
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bosse på biblioteketBonny Becker
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Bosse på biblioteket

Mere om Bonny Becker & Kady MacDonald Denton

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Bonny Becker & Kady MacDonald Denton. Bogen har titlen "Bosse på biblioteket". Den er publiceret af Lamberth på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Bosse på biblioteket" af Bonny Becker & Kady MacDonald Denton

Det er muligt at købe Bonny Becker & Kady MacDonald Dentons "Bosse på biblioteket" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberth.

Dette er en også en fantastisk bog fra Denton, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Bonny Becker & Kady MacDonald Denton