Bog & idéBonny Becker

Bøger skrevet af Bonny Becker

Læs mere om Bonny Becker
1 produkter
1 produkter
Bosse på biblioteket
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bosse på biblioteketBonny Becker
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Bosse på biblioteket

Mere om Bonny Becker

Bonny Becker har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Becker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mikkels uhyggelige bustur" udgivet af Forlaget Flachs - "Bosse på biblioteket" udgivet af Lamberth

Mere om Bonny Beckers bøger

Der er to tilgængelige bøger af Bonny Becker hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Becker fås kun som indbundet. Bøgerne af Becker er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mikkels uhyggelige bustur" af Bonny Becker

Hos Bog & idé er "Mikkels uhyggelige bustur" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Forlaget Flachs, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Bosse på biblioteket" af Bonny Becker

"Bosse på biblioteket" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lamberth.
Detaljer
Fulde navn:
Bonny Becker