Bog & idéBoualem Sansal

Bøger skrevet af Boualem Sansal

Læs mere om Boualem Sansal
1 produkter
1 produkter
Abraham
BOEGERTILSTAERKPRIS
AbrahamBoualem Sansal
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Abraham

Mere om Boualem Sansal

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Boualem Sansal. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Sansal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tyskerens landsby" udgivet af Turbine Forlaget - "2084" udgivet af Turbine - "Tilbage til rue Darwin" udgivet af Turbine - "Tyskerens landsby" udgivet af Turbine

Boualem Sansals bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Boualem Sansal hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Sansals bøger kommer i flere forskellige formater. Sansals bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Boualem Sansals "Tyskerens landsby"

Det er muligt at købe Boualem Sansals "Tyskerens landsby" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Tyskerens landsby" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Turbine Forlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"2084" af Boualem Sansal

"2084" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Boualem Sansal