Bog & idéBoum Pyndiah

Bøger skrevet af Boum Pyndiah

Læs mere om Boum Pyndiah
3 produkter
3 produkter
Først til mølle -
Først til mølle -Boum Pyndiah
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Først til mølle -
Det trettende barn
Det trettende barnBoum Pyndiah
69,95 DKK
EBOG
(0)
Det trettende barn
Det trettende barn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det trettende barnBoum Pyndiah
207,46 DKK
Paperback
(0)
Det trettende barn

Mere om Boum Pyndiah

Der findes mange bøger skrevet af Boum Pyndiah tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Pyndiahs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Møllen går amok" udgivet af Forlaget Tøkk - "Først til mølle -" udgivet af Green

Mere om Boum Pyndiahs bøger

Boum Pyndiah har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Boum Pyndiah bøger i flere formater. Pyndiahs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Møllen går amok" af Boum Pyndiah

"Møllen går amok" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Tøkk.

Boum Pyndiah "Først til mølle -"

"Først til mølle -" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Green.
Detaljer
Fulde navn:
Boum Pyndiah