Bog & idéBourdieu

Bøger skrevet af Bourdieu

Læs mere om Bourdieu
1 produkter
1 produkter
Viden om viden og refleksivitet
Viden om viden og refleksivitetBourdieu
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Viden om viden og refleksivitet

Mere om Bourdieu

Der findes mange bøger skrevet af Bourdieu tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du -s seneste udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Bourdieus bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Viden om viden og refleksivitet" i serien "Den hvide serie" udgivet af Gyldendal - "Udkast til en praksisteori" udgivet af Gyldendal - "Af praktiske grunde " i serien "Den hvide serie" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Reproduktionen" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Den praktiske sans" i serien "Den hvide serie" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Udkast til en praksisteori" i serien "Den hvide serie" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Udkast til en praksisteori" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Den maskuline dominans" udgivet af Tiderne Skifter - "Den maskuline dominans" udgivet af Tiderne Skifter - "Pierre Bourdieu" udgivet af Frydenlund - "Den praktiske sans" udgivet af Gyldendal - "Udkast til en selvanalyse" udgivet af Gyldendal - "Reproduktionen" udgivet af Gyldendal - "Viden om viden og refleksivitet" udgivet af Gyldendal - "Gotik" i serien "Kulturklassiker Klim" udgivet af Klim - "Refleksiv sociologi" udgivet af Gyldendal - "Af praktiske grunde" udgivet af Gyldendal - "Distinksjonen : en sosiologisk kritikk av dømmekraften" i serien "Pax Palimpsest" udgivet af Pax - "Reproduktionen" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Viden om viden og refleksivitet" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger skrevet af Bourdieu

Der er 20 tilgængelige udgivelser af Bourdieu hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. -s bøger fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra - lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bourdieus "Viden om viden og refleksivitet"

"Viden om viden og refleksivitet" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "Viden om viden og refleksivitet" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Den hvide serie". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Bourdieu "Udkast til en praksisteori"

Hos Bog & idé er "Udkast til en praksisteori" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Bourdieu