Bog & idéBox Ben

Bøger skrevet af Box Ben

Læs mere om Box Ben
1 produkter
1 produkter
Ecuador & Galapagos Handbook
Ecuador & Galapagos HandbookSarah Cameron
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Ecuador & Galapagos Handbook

Mere om Box Ben

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Box Ben. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Ecuador & Galapagos Handbook" i serien "Footprint Handbooks" udgivet af Footprint Travel Guides - "Guyana, Guyane and Suriname" i serien "Footprint Handbooks" udgivet af Footprint Travel Guides

Bøger af Box Ben

Box Ben har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bens bøger kommer kun som hæftet. Bøgerne af Ben er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Footprint Travel Guides.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ecuador & Galapagos Handbook" af Box Ben

"Ecuador & Galapagos Handbook" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Footprint Handbooks". Det er Footprint Travel Guides, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Guyana, Guyane and Suriname" af Box Ben

"Guyana, Guyane and Suriname" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Bens serie "Footprint Handbooks". Det er Footprint Travel Guides, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Box Ben