Bog & idéBożena Walewska

Bøger skrevet af Bożena Walewska

Læs mere om Bożena Walewska
2 produkter
2 produkter
Żmijowe gniazdo
Żmijowe gniazdoBożena Walewska
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Żmijowe gniazdo
Pięść
PięśćBożena Walewska
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Pięść

Mere om Bożena Walewska

Bożena Walewska har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Pięść". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på pol.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bożena Walewskas "Pięść"

"Pięść" kan købes online som lydbog. Bożena Walewskas "Pięść" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på pol og er udgivet af SAGA Egmont.

Endnu en af Bożena Walewska skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bożena Walewska