Bog & idéBrad Stone

Bøger skrevet af Brad Stone

Læs mere om Brad Stone
1 produkter
1 produkter
Amazon Unbound
Amazon UnboundBrad Stone
149,95 DKK
Paperback
(0)
Amazon Unbound

Mere om Brad Stone

Der findes forskellige bøger skrevet af Brad Stone tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Stone.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Brad Stones bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Amazon Unbound: Jeff Bezos and the Invention of a Global Empire" udgivet af Simon & Schuster - "Amazon.com" udgivet af Gyldendal - "Amazon.com" udgivet af Gyldendal Business

Brad Stones bøger

Du kan bestille tre bøger af Brad Stone her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Brad Stone bøger i samtlige formater. Bøgerne af Stone er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Amazon Unbound: Jeff Bezos and the Invention of a Global Empire" af Brad Stone

Det er muligt at købe Brad Stones "Amazon Unbound: Jeff Bezos and the Invention of a Global Empire" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Simon & Schuster, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Brad Stone "Amazon.com"

Det er muligt at købe Brad Stones "Amazon.com" som ebog. Hvis du køber "Amazon.com" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Brad Stone