Bog & idéBradley Hope

Bøger skrevet af Bradley Hope

Læs mere om Bradley Hope
1 produkter
1 produkter
Blood and Oil: Mohammed bin Salman's Ruthless Quest for Global Power
Blood and Oil: Mohammed bin Salman's Ruthless Quest for Global PowerBradley Hope
159,95 DKK
Paperback
(0)
Blood and Oil: Mohammed bin Salman's Ruthless Quest for Global Power

Mere om Bradley Hope

Der er kun én bog af Bradley Hope tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Blood and Oil: Mohammed bin Salman's Ruthless Quest for Global Power". Den er udgivet af John Murray Publishers Ltd på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bradley Hopes "Blood and Oil: Mohammed bin Salman's Ruthless Quest for Global Power"

"Blood and Oil: Mohammed bin Salman's Ruthless Quest for Global Power" findes på den digitale boghylde som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af John Murray Publishers Ltd.

Endnu en af Bradley Hope fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bradley Hope