Bog & idéBrandon Sanderson

Bøger skrevet af Brandon Sanderson

Læs mere om Brandon Sanderson
2 produkter
2 produkter
Martha sover
BOEGERTILSTAERKPRIS
Marta soverRomy Hausmann
207,46 DKK
Indbundet
(1)
Marta sover
Alcatraz mod de onde bibliotekarer
STREAM
Alcatraz mod de onde bibliotekarerBrandon Sanderson
119,95 DKK
Lydbog
(2)
Alcatraz mod de onde bibliotekarer

Mere om Brandon Sanderson

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Brandon Sanderson. Det er "Alcatraz mod de onde bibliotekarer". Det er Superlux, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Brandon Sandersons "Alcatraz mod de onde bibliotekarer"

Hos Bog & idé er "Alcatraz mod de onde bibliotekarer" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Alcatraz mod de onde bibliotekarer" af Brandon Sanderson med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Superlux, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Sanderson, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Brandon Sanderson