Bog & idéBrendan Behan

Bøger skrevet af Brendan Behan

Læs mere om Brendan Behan
4 produkter
4 produkter
En irsk oprørers bekendelser
STREAM
En irsk oprørers bekendelserBrendan Behan
119,95 DKK
Lydbog
(0)
En irsk oprørers bekendelser
En irsk oprørers bekendelser
En irsk oprørers bekendelserBrendan Behan
79,95 DKK
EBOG
(0)
En irsk oprørers bekendelser
En irsk oprører
En irsk oprørerBrendan Behan
79,95 DKK
EBOG
(0)
En irsk oprører
Særlingen
SærlingenBrendan Behan
49,95 DKK
EBOG
(0)
Særlingen

Mere om Brendan Behan

Der findes mange bøger skrevet af Brendan Behan til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Behan.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Særlingen" udgivet af SAGA Egmont - "En irsk oprører" udgivet af Saga - "En irsk oprørers bekendelser" udgivet af Saga - "En irsk oprørers bekendelser" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En irsk oprørers bekendelser" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En irsk oprører" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Brendan Behan

Brendan Behan har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Behans bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Behan er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Brendan Behans "Særlingen"

"Særlingen" kan købes online som ebog. Med "Særlingen" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.

"En irsk oprører" af Brendan Behan

Hos Bog & idé er "En irsk oprører" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Brendan Behan