Bog & idéBrendan Leonard

Bøger skrevet af Brendan Leonard

Læs mere om Brendan Leonard
1 produkter
1 produkter
Backpacker Peak Bagging
Backpacker Peak BaggingBrendan Leonard
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Backpacker Peak Bagging

Mere om Brendan Leonard

Der er kun én bog af Brendan Leonard tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Backpacker Peak Bagging". Den er udgivet af Falcon Guides på engelsk. "Backpacker Peak Bagging" er desuden en del af serien "Backpacker Magazine Series".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Backpacker Peak Bagging" af Brendan Leonard

Hos Bog & idé er "Backpacker Peak Bagging" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Backpacker Magazine Series". Det er Falcon Guides, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Brendan Leonard fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Brendan Leonard