Bog & idéBrendan Simms

Bøger skrevet af Brendan Simms

Læs mere om Brendan Simms
1 produkter
1 produkter
Hitler
HitlerBrendan Simms
309,95 DKK
EBOG
(6)
Hitler

Mere om Brendan Simms

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Brendan Simms. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Simms' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hitler" udgivet af Gads Forlag - "Hitler" udgivet af Gads Forlag

Mere om Brendan Simms' bøger

Brendan Simms har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Simms' bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Simms er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gads Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Brendan Simms' "Hitler"

Det er muligt at købe Brendan Simms' "Hitler" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Hitler" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Hitler" af Brendan Simms

Hos Bog & idé er "Hitler" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Brendan Simms