Bog & idéBrian Andreasen

Bøger skrevet af Brian Andreasen

Læs mere om Brian Andreasen
1 produkter
1 produkter
Paideia
BOEGERTILSTAERKPRIS
PaideiaBrian Andreasen og Jens Refslund Poulsen
458,96 DKK
Hæftet
(1)
Paideia

Mere om Brian Andreasen

Brian Andreasen har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Andreasen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "den LILLE litteraturDK 100 stk" i serien "LitteraturDK" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Fem års litteratur 2010-2014" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag/Systime - "Paideia" udgivet af Systime - "den LILLE litteraturDK" i serien "LitteraturDK" udgivet af L&R Uddannelse - "litteraturDK" udgivet af L&R Uddannelse

Brian Andreasens bøger

Du kan købe fem bøger af Brian Andreasen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Brian Andreasen bøger i flere formater. Bøgerne af Andreasen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"den LILLE litteraturDK 100 stk" af Brian Andreasen

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Brian Andreasen. Bogen er med i Andreasens serie "LitteraturDK". Det er L&R Uddannelse A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Brian Andreasen "Fem års litteratur 2010-2014"

"Fem års litteratur 2010-2014" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansklærerforeningens Forlag/Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Brian Andreasen