Bog & idéBrian Carlson

Bøger skrevet af Brian Carlson

Læs mere om Brian Carlson
2 produkter
2 produkter
Soldaten & sølvterrinen
Soldaten & sølvterrinenBrian Carlson
79,00 DKK
IKKEOPLYST
(0)
Soldaten & sølvterrinen
Sarína
SarínaBrian Carlson
119,95 DKK
e-bog
(0)
Sarína

Mere om Brian Carlson

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Brian Carlson. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Carlson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Soldaten & sølvterrinen" udgivet af Idag & Nordan - "Sarína" udgivet af mellemgaard - "Soldaten & sølvterrinen" udgivet af Idag & Nordan

Bøger af Brian Carlson

Brian Carlson har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Carlsons bøger fås i forskellige formater. Carlsons bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Brian Carlsons "Soldaten & sølvterrinen"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Carlson, kan du godt glæde dig. Det er Idag & Nordan, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Sarína" af Brian Carlson

Det er muligt at købe Brian Carlsons "Sarína" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Sarína" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Brian Carlson