Bog & idéBrian D. McLaren

Bøger skrevet af Brian D. McLaren

Læs mere om Brian D. McLaren
4 produkter
4 produkter
Historien vi finder os selv i
Historien vi finder os selv iBrian D. McLaren
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Historien vi finder os selv i
Kristen på en ny måde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kristen på en ny mådeBrian D. McLaren
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Kristen på en ny måde
Det sidste ord - og endnu et
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det sidste ord - og endnu etBrian D. McLaren
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Det sidste ord - og endnu et
Det hemmelige budskab
Det hemmelige budskabBrian D. McLaren
199,95 DKK
Paperback
(0)
Det hemmelige budskab

Mere om Brian D. McLaren

Brian D. McLaren har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder McLarens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vejen tilbage" i serien "Fortidens visdom i praksis i dag" udgivet af Scandinavia - "Det sidste ord - og endnu et" udgivet af Boedal - "Historien vi finder os selv i" udgivet af Boedal - "Det hemmelige budskab" udgivet af Boedal - "Kristen på en ny måde" i serien "Kirke i det 21. århundrede" udgivet af Boedal

Mere om Brian D. McLarens bøger

Du kan købe fem bøger af Brian D. McLaren her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Brian D. McLaren kan købes i forskellige formater. Brian D. McLaren bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vejen tilbage" af Brian D. McLaren

"Vejen tilbage" kan købes som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er med i McLarens serie "Fortidens visdom i praksis i dag". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Scandinavia.

Brian D. McLaren "Det sidste ord - og endnu et"

Det er muligt at købe Brian D. McLarens "Det sidste ord - og endnu et" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Boedal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Brian D. McLaren