Bog & idéBrian Dam

Bøger skrevet af Brian Dam

Læs mere om Brian Dam
1 produkter
1 produkter
Johnny den forvirrede
Johnny den forvirredeBrian Dam
129,95 DKK
EBOG
(0)
Johnny den forvirrede

Mere om Brian Dam

Hvis du leder efter en bog fra Brian Dam, ser du et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Dam.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Johnny den forvirrede" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Johnny den forvirrede" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Brian Dams bøger

Du kan finde to bøger af Brian Dam her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Dams bøger kommer i forskellige formater. Dams bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Mellemgaard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Brian Dams "Johnny den forvirrede"

"Johnny den forvirrede" kan købes som ebog. "Johnny den forvirrede" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Brian Dam "Johnny den forvirrede"

Hos Bog & idé er "Johnny den forvirrede" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Brian Dam