Bog & idéBrian Drejer

Bøger skrevet af Brian Drejer

Læs mere om Brian Drejer
1 produkter
1 produkter
Livets dobbelthed
Livets dobbelthedBrian Drejer
79,95 DKK
e-bog
(0)
Livets dobbelthed

Mere om Brian Drejer

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Brian Drejer, tilbyder vi et bredt udvalg til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Drejers seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Livets dobbelthed" udgivet af mellemgaard - "Livets dobbelthed" udgivet af mellemgaard

Bøger af Brian Drejer

Du kan købe to bøger af Brian Drejer her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Brian Drejer fås i flere formater. Drejers bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: mellemgaard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Brian Drejers "Livets dobbelthed"

"Livets dobbelthed" er tilgængelig online som e-bog. Med "Livets dobbelthed" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.

Brian Drejer "Livets dobbelthed"

Det er muligt at købe Brian Drejers "Livets dobbelthed" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Brian Drejer