Bog & idéBrian Freemantle

Bøger skrevet af Brian Freemantle

Læs mere om Brian Freemantle
2 produkter
2 produkter
Charlie og russiske rose
Charlie og russiske roseBrian Freemantle
79,95 DKK
EBOG
(0)
Charlie og russiske rose
117 tanke-strofer om syn og skuen
117 tanke-strofer om syn og skuenBrian Freemantle
79,95 DKK
EBOG
(0)
117 tanke-strofer om syn og skuen

Mere om Brian Freemantle

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger fra Brian Freemantle. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Freemantle.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Charlies leg med døden" i serien "Charlie Muffin" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Listige Charlie" i serien "Charlie Muffin" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sidste stik til Charlie " i serien "Charlie Muffin" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Charlie spiller ud" i serien "Charlie Muffin" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fanget af fortiden" udgivet af SAGA Egmont - "Agenten Charlie Muffin" i serien "Charlie Muffin" udgivet af SAGA Egmont - "Sidste stik til Charlie" i serien "Charlie Muffin" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Agenten Charlie Muffin" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Charlies leg med døden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Listige Charlie" i serien "Charlie Muffin" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Charlie og russiske rose" udgivet af Saga - "Charlie og russiske rose" i serien "Charlie Muffin" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Brian Freemantle

Brian Freemantle har 12 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Brian Freemantle bøger i et udvalg af formater. Freemantles bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Brian Freemantles "Charlies leg med døden"

"Charlies leg med døden" er tilgængelig online som ebog. Med "Charlies leg med døden" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Freemantles serie "Charlie Muffin". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Brian Freemantle "Listige Charlie"

"Listige Charlie" er til salg som ebog. Hvis du køber "Listige Charlie" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Freemantles serie "Charlie Muffin". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Brian Freemantle