Bog & idéBrian Holm og Jonas Nyrup

Bøger skrevet af Brian Holm og Jonas Nyrup

Læs mere om Brian Holm og Jonas Nyrup
1 produkter
1 produkter
Den sidste kilometer ny udgave (2012)
Brian Holm - Den sidste kilometerBrian Holm
139,95 DKK
EBOG
(0)
Brian Holm - Den sidste kilometer

Mere om Brian Holm og Jonas Nyrup

Brian Holm og Jonas Nyrup har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Nyrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den sidste kilometer" udgivet af People’sPress - "Brian Holm - Den sidste kilometer" udgivet af People'sPress - "Den sidste kilometer ny udgave (2012)" udgivet af People'sPress

Mere om Brian Holm og Jonas Nyrups bøger

Brian Holm og Jonas Nyrup har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Brian Holm og Jonas Nyrup bøger i flere forskellige formater. Nyrups bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Brian Holm og Jonas Nyrups "Den sidste kilometer"

"Den sidste kilometer" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People’sPress.

Brian Holm og Jonas Nyrup "Brian Holm - Den sidste kilometer"

"Brian Holm - Den sidste kilometer" kan købes som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Brian Holm - Den sidste kilometer" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Brian Holm og Jonas Nyrup