Bog & idéBrian Jackman

Bøger skrevet af Brian Jackman

Læs mere om Brian Jackman
3 produkter
3 produkter
Wild About Britain: A Lifetime of Award-Winning Nature Writing
Wild About Britain: A Lifetime of Award-Winning Nature WritingBrian Jackman
149,95 DKK
HÆFTET
(0)
Wild About Britain: A Lifetime of Award-Winning Nature Writing
The Marsh Lions
The Marsh LionsBrian Jackman
149,95 DKK
HÆFTET
(0)
The Marsh Lions
West with the Light: My Life in Nature
West with the Light: My Life in NatureBrian Jackman
149,95 DKK
Hæftet
(0)
West with the Light: My Life in Nature

Mere om Brian Jackman

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Brian Jackman. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Jackman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Wild About Britain: A Lifetime of Award-Winning Nature Writing" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Savannah Diaries" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "The Marsh Lions " i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides

Bøger skrevet af Brian Jackman

Brian Jackman har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Jackman som hæftet. Jackmans bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Bradt Travel Guides.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Brian Jackmans "Wild About Britain: A Lifetime of Award-Winning Nature Writing"

"Wild About Britain: A Lifetime of Award-Winning Nature Writing" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Bradt Travel Guides". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Bradt Travel Guides.

Brian Jackman "Savannah Diaries"

"Savannah Diaries" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Jackmans serie "Bradt Travel Guides". Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Brian Jackman