Bog & idéBrian Jørgensen

Bøger skrevet af Brian Jørgensen

Læs mere om Brian Jørgensen
2 produkter
2 produkter
For enden af stregen
BOEGERTILSTAERKPRIS
For enden af stregenMarie Hvidberg
207,46 DKK
Hæftet
(5)
For enden af stregen
Tab dig uden kur
Tab dig uden kurBrian Jørgensen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Tab dig uden kur

Mere om Brian Jørgensen

Der er flere bøger fra Brian Jørgensen tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jørgensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "For enden af stregen" udgivet af Historia - "Tab dig uden kur" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Brian Jørgensen

Brian Jørgensen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Brian Jørgensen fås i samtlige formater. Jørgensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"For enden af stregen" af Brian Jørgensen

"For enden af stregen" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Historia , der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Brian Jørgensen "Tab dig uden kur"

Det er muligt at købe Brian Jørgensens "Tab dig uden kur" som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Tab dig uden kur" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Brian Jørgensen