Bog & idéBrian L. Due (red.)

Bøger skrevet af Brian L. Due (red.)

Læs mere om Brian L. Due (red.)
3 produkter
3 produkter
Kommunikation i internationale virksomheder 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommunikation i internationale virksomheder 2Brian L. Due (red.)
350,96 DKK
Paperback
(0)
Kommunikation i internationale virksomheder 2
Kommunikation i internationale virksomheder 1-2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommunikation i internationale virksomheder 1-2Thomas L.W. Toft (red.)
566,96 DKK
Paperback
(0)
Kommunikation i internationale virksomheder 1-2
Kommunikation i internationale virksomheder 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommunikation i internationale virksomheder 1Brian L. Due (red.)
350,96 DKK
Paperback
(0)
Kommunikation i internationale virksomheder 1

Mere om Brian L. Due (red.)

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger skrevet af Brian L. Due (red.). Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunikation i internationale virksomheder 2" udgivet af Samfundslitteratur - "Kommunikation i internationale virksomheder" udgivet af Samfundslitteratur - "Kommunikation i internationale virksomheder" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Brian L. Due (red.)

Brian L. Due (red.) har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde -s bøger som paperback. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Samfundslitteratur.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kommunikation i internationale virksomheder 2" af Brian L. Due (red.)

Hos Bog & idé er "Kommunikation i internationale virksomheder 2" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Brian L. Due (red.) "Kommunikation i internationale virksomheder"

"Kommunikation i internationale virksomheder" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Brian L. Due (red.)