Bog & idéBrian L. Due

Bøger skrevet af Brian L. Due

Læs mere om Brian L. Due
1 produkter
1 produkter
Multimodal Interaktionsanalyse
Multimodal InteraktionsanalyseBrian L. Due
79,95 DKK
Paperback
(0)
Multimodal Interaktionsanalyse

Mere om Brian L. Due

Der findes flere bøger fra Brian L. Due tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Due.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Multimodal interaktionsanalyse" i serien "Metoder i samfundsvidenskab og humaniora" udgivet af Samfundslitteratur - "Multimodal interaktionsanalyse" i serien "Metoder i samfundsvidenskab og humaniora" udgivet af Samfundslitteratur - "Ideudvikling" udgivet af Samfundslitteratur - "Kommunikation i internationale virksomheder 2" udgivet af Samfundslitteratur - "Kommunikation i internationale virksomheder" udgivet af Samfundslitteratur - "Kommunikation i internationale virksomheder" udgivet af Samfundslitteratur - "Ideudvikling" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Brian L. Dues bøger

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Brian L. Due hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Dues bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Due er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Samfundslitteratur.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Brian L. Dues "Multimodal interaktionsanalyse"

Det er muligt at købe Brian L. Dues "Multimodal interaktionsanalyse" som pdf. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Brian L. Due. Bogen er en del af Dues serie "Metoder i samfundsvidenskab og humaniora". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Brian L. Due "Multimodal interaktionsanalyse"

"Multimodal interaktionsanalyse" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Dues serie "Metoder i samfundsvidenskab og humaniora". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Brian L. Due