Bog & idéBrian Nygaard Oswald

Bøger skrevet af Brian Nygaard Oswald

Læs mere om Brian Nygaard Oswald
3 produkter
3 produkter
Inkasso
InkassoBrian Nygaard Oswald
199,95 DKK
EBOG
(0)
Inkasso
Inkassoloven
InkassolovenLars Lindencrone Petersen
779,95 DKK
Hæftet
(0)
Inkassoloven
Sprog på banen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog på banenMichael Blædel (red.)
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Sprog på banen

Mere om Brian Nygaard Oswald

Der findes mange bøger fra Brian Nygaard Oswald tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Nygaard Oswald.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprog på banen" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Inkasso" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag - "Afgørelser om golfreglerne" udgivet af Oswald Academy - "Lomme-abc om golfreglerne" udgivet af Oswald¤Oswald Academy - "Førstehjælp til golfreglerne - i tegninger fra a-z" udgivet af Oswald Academy - "Golfreglerne fra a-z i billeder" udgivet af Oswald - "Inkassoloven med kommentarer" udgivet af Karnov Group - "Oswalds eventyrlige golfregler" udgivet af Oswald Academy - "Oswalds eventyrlige golfregler" udgivet af Oswald Academy - "Inkasso" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Forældelse i praksis" udgivet af DJØF

Bøger skrevet af Brian Nygaard Oswald

Der er 11 tilgængelige bogudgivelser af Brian Nygaard Oswald hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Nygaard Oswalds bøger fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Nygaard Oswald udgivet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sprog på banen" af Brian Nygaard Oswald

"Sprog på banen" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Modersmål-Selskabet.

Brian Nygaard Oswald "Inkasso"

"Inkasso" findes på den digitale boghylde som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Inkasso" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Ret & Rimeligt". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Brian Nygaard Oswald