Bog & idéBrian O´Doherty

Bøger skrevet af Brian O´Doherty

Læs mere om Brian O´Doherty
1 produkter
1 produkter
I den hvide kube
I den hvide kubeBrian O'Doherty
199,95 DKK
Hæftet
(0)
I den hvide kube

Mere om Brian O´Doherty

Der er bare én bog af Brian O´Doherty tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "I den hvide kube". Det er Politisk Revy, der har publiceret den på dansk. "I den hvide kube" er desuden tilknyttet serien "Rævens sorte bibliotek".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"I den hvide kube" af Brian O´Doherty

Det er muligt at købe Brian O´Dohertys "I den hvide kube" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i O´Dohertys serie "Rævens sorte bibliotek". Det er Politisk Revy, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra O´Doherty, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Brian O´Doherty