Bog & idéBrian Overkær

Bøger skrevet af Brian Overkær

Læs mere om Brian Overkær
2 produkter
2 produkter
Smuk uden kniv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Smuk uden knivHenning Langberg
41,46 DKK
Hardback
(0)
Smuk uden kniv
Ergonomi
ErgonomiJytte Tolstrup og Per Markussen
179,95 DKK
Hardback
(0)
Ergonomi

Mere om Brian Overkær

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger skrevet af Brian Overkær. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Overkær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ergonomi" udgivet af FADL's Forlag - "Motivation" udgivet af FADL's Forlag - "Watt" udgivet af FADL's Forlag - "Smuk uden kniv" udgivet af FADL's Forlag

Mere om Brian Overkærs bøger

Du kan finde fire bøger af Brian Overkær her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Overkær kommer kun som hardback. Bøgerne af Overkær er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Brian Overkærs "Ergonomi"

"Ergonomi" kan købes online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er FADL's Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Brian Overkær "Motivation"

"Motivation" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag .
Detaljer
Fulde navn:
Brian Overkær