Bog & idéBrian P. Yochim

Bøger skrevet af Brian P. Yochim

Læs mere om Brian P. Yochim
1 produkter
1 produkter
Alzheimers og andre demenssygdomme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Alzheimers og andre demenssygdommeBenjamin T. Mast
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Alzheimers og andre demenssygdomme

Mere om Brian P. Yochim

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Brian P. Yochim. Bogen hedder "Alzheimers og andre demenssygdomme". Den er publiceret af Hogrefe Psykologisk Forlag på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Alzheimers og andre demenssygdomme" af Brian P. Yochim

"Alzheimers og andre demenssygdomme" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hogrefe Psykologisk Forlag.

Endnu en af Brian P. Yochim fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Brian P. Yochim