Bog & idéBrian Rasmussen

Bøger skrevet af Brian Rasmussen

Læs mere om Brian Rasmussen
2 produkter
2 produkter
111 steder i Havana som du skal se
BOEGERTILSTAERKPRIS
111 steder i Havana som du skal seBrian Rasmussen
207,46 DKK
Hæftet
(0)
111 steder i Havana som du skal se
Cuba
BOEGERTILSTAERKPRIS
CubaBrian Rasmussen
224,06 DKK
Hæftet
(0)
Cuba

Mere om Brian Rasmussen

Brian Rasmussen har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Cuba" udgivet af Frydenlund - "111 steder i Havana som du skal se" udgivet af Frydenlund - "Cuba " i serien "His2rie" udgivet af Frydenlund

Brian Rasmussens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Brian Rasmussen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Rasmussen som hæftet. Derudover er bøgerne fra Rasmussen udgivet i serier, og de er publiceret af Frydenlund.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Cuba" af Brian Rasmussen

"Cuba" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

Brian Rasmussen "111 steder i Havana som du skal se"

Det er muligt at købe Brian Rasmussens "111 steder i Havana som du skal se" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Brian Rasmussen