Bog & idéBrian Rosengren

Bøger skrevet af Brian Rosengren

Læs mere om Brian Rosengren
3 produkter
3 produkter
I Grønland hviler mit hjerte
I Grønland hviler mit hjerteBrian Rosengren
149,95 DKK
Hæftet
(1)
I Grønland hviler mit hjerte
Dobbeltdrab i Nordgrønland
Dobbeltdrab i NordgrønlandBrian Rosengren
39,95 DKK
EBOG
(0)
Dobbeltdrab i Nordgrønland
Dobbeltdrab i Nordgrønland
STREAM
Dobbeltdrab i NordgrønlandBrian Rosengren
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Dobbeltdrab i Nordgrønland

Mere om Brian Rosengren

Der findes mange bøger af Brian Rosengren på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Rosengren.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dobbeltdrab i Nordgrønland" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dobbeltdrab i Nordgrønland" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Brian Rosengren

Du kan finde to bøger af Brian Rosengren her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Brian Rosengren bøger i flere formater. Bøgerne af Rosengren er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dobbeltdrab i Nordgrønland" af Brian Rosengren

Hos Bog & idé er "Dobbeltdrab i Nordgrønland" tilgængelig som lydbog. Brian Rosengrens "Dobbeltdrab i Nordgrønland" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Brian Rosengren "Dobbeltdrab i Nordgrønland"

Det er muligt at købe Brian Rosengrens "Dobbeltdrab i Nordgrønland" som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Dobbeltdrab i Nordgrønland" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Brian Rosengren