Bog & idéBrian S. Ference

Bøger skrevet af Brian S. Ference

Læs mere om Brian S. Ference
1 produkter
1 produkter
Purgatory of the Werewolf
STREAM
Purgatory of the WerewolfBrian S. Ference
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Purgatory of the Werewolf

Mere om Brian S. Ference

Brian S. Ference har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Purgatory of the Werewolf". Den er publiceret af SAGA Egmont på engelsk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Brian S. Ferences "Purgatory of the Werewolf"

Det er muligt at købe Brian S. Ferences "Purgatory of the Werewolf" som lydbog. Med Brian S. Ferences "Purgatory of the Werewolf" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SAGA Egmont.

Dette er en også en skøn bog fra Ference, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Brian S. Ference