Bog & idéBrian Strandbygaard

Bøger skrevet af Brian Strandbygaard

Læs mere om Brian Strandbygaard
1 produkter
1 produkter
Territoriel produktion
BOEGERTILSTAERKPRIS
Territoriel produktionBrian Strandbygaard
224,96 DKK
Indbundet
(0)
Territoriel produktion

Mere om Brian Strandbygaard

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Brian Strandbygaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Strandbygaards udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Landnam" udgivet af Forfatterforlaget ATTIKA - "Territoriel produktion" udgivet af Bogværket - "Alt andet lige " i serien "Serie 4" udgivet af Jorinde & Joringel

Bøger af Brian Strandbygaard

Brian Strandbygaard har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Strandbygaards bøger kommer i forskellige formater. Brian Strandbygaard bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Landnam" af Brian Strandbygaard

Det er muligt at købe Brian Strandbygaards "Landnam" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Forfatterforlaget ATTIKA, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Territoriel produktion" af Brian Strandbygaard

Det er muligt at købe Brian Strandbygaards "Territoriel produktion" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Bogværket, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Brian Strandbygaard