Bog & idéBrian W. Aldiss

Bøger skrevet af Brian W. Aldiss

Læs mere om Brian W. Aldiss
1 produkter
1 produkter
Sidste omgang
Sidste omgangBrian W. Aldiss
99,95 DKK
EBOG
(0)
Sidste omgang

Mere om Brian W. Aldiss

Hvis du leder efter en bog af Brian W. Aldiss, tilbyder vi et stort udbud til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Aldiss.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Konvergens" i serien "Cirkel serien" udgivet af Science Fiction Cirklen - "Konvergens" i serien "Cirkel serien" udgivet af Science Fiction Cirklen - "Sidste omgang" udgivet af Science Fiction Cirklen

Mere om Brian W. Aldiss' bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Brian W. Aldiss hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan kun finde Aldiss' bøger som hæftet. Aldiss' bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Science Fiction Cirklen.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Brian W. Aldiss' "Konvergens"

"Konvergens" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Aldiss' serie "Cirkel serien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Science Fiction Cirklen.

"Konvergens" af Brian W. Aldiss

"Konvergens" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Cirkel serien". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Science Fiction Cirklen.
Detaljer
Fulde navn:
Brian W. Aldiss