Bog & idéBriony May Smith

Bøger skrevet af Briony May Smith

Læs mere om Briony May Smith
4 produkter
4 produkter
Lille bjørn og foråret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lille bjørn og foråretElli Woollard
307,06 DKK
Hardback
(0)
Lille bjørn og foråret
Den lille heks Luna
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den lille heks LunaMichelle Robinson
307,06 DKK
Hardback
(0)
Den lille heks Luna
Lille gås og efteråret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lille gås og efteråretElli Woollard og Briony May Smith
307,06 DKK
Hardback
(0)
Lille gås og efteråret
En gave til Filippa Fasan
TILBUD
En gave til Filippa FasanBriony May Smith
295,96 DKK369,95 DKK
Hardback
(0)
En gave til Filippa Fasan

Mere om Briony May Smith

Der er flere forskellige bøger skrevet af Briony May Smith på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Smith.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lille gås og efteråret" udgivet af Turbine - "Livas drømmecirkus" udgivet af Forlaget Flachs

Mere om Briony May Smiths bøger

Briony May Smith har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Briony May Smith bøger i samtlige formater. Smiths bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Briony May Smiths "Lille gås og efteråret"

Det er muligt at købe Briony May Smiths "Lille gås og efteråret" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

"Livas drømmecirkus" af Briony May Smith

"Livas drømmecirkus" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Forlaget Flachs, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Briony May Smith