Bog & idéBrit Bildøen

Bøger skrevet af Brit Bildøen

Læs mere om Brit Bildøen
2 produkter
2 produkter
Tre vegar til havet
Tre vegar til havetBrit Bildøen
199,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Tre vegar til havet
Tre vegar til havet : roman
Tre vegar til havet : romanBrit Bildøen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Tre vegar til havet : roman

Mere om Brit Bildøen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Brit Bildøen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Bildøens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig nynorsk.
- "Tre vegar til havet" udgivet af Det Norske Samlaget - "Tre vegar til havet" udgivet af Det Norske Samlaget

Brit Bildøens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Brit Bildøen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bildøens bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Bildøen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Det Norske Samlaget.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tre vegar til havet" af Brit Bildøen

Det er muligt at købe Brit Bildøens "Tre vegar til havet" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Det Norske Samlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på nynorsk.

Brit Bildøen "Tre vegar til havet"

Hos Bog & idé er "Tre vegar til havet" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på nynorsk og er publiceret af Det Norske Samlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Brit Bildøen