Bog & idéBrit Ross Winthereik

Bøger skrevet af Brit Ross Winthereik

Læs mere om Brit Ross Winthereik
2 produkter
2 produkter
Digital inclusion
Digital inclusionBrit Ross Winthereik
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Digital inclusion
Videnskab, teknologi og samfund
Videnskab, teknologi og samfundPeter Danholt
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Videnskab, teknologi og samfund

Mere om Brit Ross Winthereik

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Brit Ross Winthereik, har du et stort udbud tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Winthereiks udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aktørnetværksteori" udgivet af Djøf Forlag - "Videnskab, teknologi og samfund" udgivet af Gyldendal

Bøger af Brit Ross Winthereik

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Brit Ross Winthereik hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Winthereik som hæftet. Bøgerne af Winthereik er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Brit Ross Winthereiks "Aktørnetværksteori"

"Aktørnetværksteori" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Videnskab, teknologi og samfund" af Brit Ross Winthereik

"Videnskab, teknologi og samfund" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Brit Ross Winthereik