Bog & idéBrita Bjørkelo

Bøger skrevet af Brita Bjørkelo

Læs mere om Brita Bjørkelo
1 produkter
1 produkter
Varsling i arbeidslivet : arbeidsgivers og leders roller og ansvar
Varsling i arbeidslivet : arbeidsgivers og leders roller og ansvarBrita Bjørkelo
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Varsling i arbeidslivet : arbeidsgivers og leders roller og ansvar

Mere om Brita Bjørkelo

Der er blot én bog af Brita Bjørkelo tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Varsling i arbeidslivet : arbeidsgivers og leders roller og ansvar". Den er publiceret af Cappelen Damm akademisk på norsk bokmål.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Brita Bjørkelos "Varsling i arbeidslivet : arbeidsgivers og leders roller og ansvar"

Hos Bog & idé er "Varsling i arbeidslivet : arbeidsgivers og leders roller og ansvar" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Cappelen Damm akademisk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Bjørkelo, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Brita Bjørkelo