Bog & idéBrita Lønstrup

Bøger skrevet af Brita Lønstrup

Læs mere om Brita Lønstrup
4 produkter
4 produkter
Kanariefuglen
KanariefuglenBrita Lønstrup
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Kanariefuglen
Opdragelse
OpdragelseBrita Lønstrup
69,95 DKK
EBOG
(1)
Opdragelse
Skaden
SkadenBrita Lønstrup
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Skaden
Opdragelse - og etik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Opdragelse - og etikBrita Lønstrup
242,96 DKK
Indbundet
(1)
Opdragelse - og etik

Mere om Brita Lønstrup

Der er flere bøger af Brita Lønstrup til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Lønstrup.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Brita Lønstrups bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Opdragelse" udgivet af SAGA Egmont - "Den sorte skole" udgivet af Klim - "Opdragelse - og etik" udgivet af Hovedland - "Teaching adults - with openness" udgivet af Klim - "Dansk med følelse!" udgivet af Klim - "Det åbne rum, En fortsætterbog for voksenundervisere" udgivet af Klim - "Det åbne rum På vej mod en selvstændighedspædagogik" udgivet af Klim

Mere om Brita Lønstrups bøger

Brita Lønstrup har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Lønstrups bøger kommer i flere forskellige formater. Lønstrups bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Brita Lønstrups "Opdragelse"

Det er muligt at købe Brita Lønstrups "Opdragelse" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Opdragelse" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Den sorte skole" af Brita Lønstrup

Hos Bog & idé er "Den sorte skole" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Brita Lønstrup