Bog & idéBritish Library

Bøger skrevet af British Library

Læs mere om British Library
2 produkter
2 produkter
Harry Potter - A History of Magic: The Book of the Exhibition
Harry Potter - A History of Magic: The Book of the ExhibitionBritish Library
189,95 DKK
Paperback
(0)
Harry Potter - A History of Magic: The Book of the Exhibition
Harry Potter: En rejse gennem magiens historie
TILBUD
Harry Potter: En rejse gennem magiens historieBritish Library
199,96 DKK249,95 DKK
Hæftet
(9)
Harry Potter: En rejse gennem magiens historie

Mere om British Library

Hvis du søger en bog skrevet af British Library, kan du vælge i mellem et stort sortiment online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Librarys seneste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? British Librarys bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Harry Potter - A History of Magic: The Book of the Exhibition" udgivet af Bloomsbury Childrens - "Harry Potter: En rejse gennem magiens historie" udgivet af Gyldendal

Mere om British Librarys bøger

Du kan finde to bøger af British Library her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra British Library fås i forskellige formater. Librarys bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

British Librarys "Harry Potter - A History of Magic: The Book of the Exhibition"

"Harry Potter - A History of Magic: The Book of the Exhibition" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Bloomsbury Childrens, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

British Library "Harry Potter: En rejse gennem magiens historie"

Hos Bog & idé er "Harry Potter: En rejse gennem magiens historie" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
British Library