Bog & idéBritt Johansson

Bøger skrevet af Britt Johansson

Læs mere om Britt Johansson
2 produkter
2 produkter
Lad sproget bære - 2. udgave med DVD
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lad sproget bære - 2. udgave med DVDBritt Johansson
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Lad sproget bære - 2. udgave med DVD
Skrivelyst i et specialpædagogisk perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skrivelyst i et specialpædagogisk perspektivSigrid Madsbjerg (red.)
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Skrivelyst i et specialpædagogisk perspektiv

Mere om Britt Johansson

Der findes flere forskellige bøger fra Britt Johansson tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Johanssons udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lad sproget bære - 2. udgave med DVD" i serien "Didaktikserien" udgivet af Akademisk Forlag - "Skrivelyst i et specialpædagogisk perspektiv" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Lad sproget bære " i serien "Didaktikserien" udgivet af Akademisk Forlag

Mere om Britt Johanssons bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Britt Johansson hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Johansson kommer bare som hæftet. Bøgerne af Johansson er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lad sproget bære - 2. udgave med DVD" af Britt Johansson

Det er muligt at købe Britt Johanssons "Lad sproget bære - 2. udgave med DVD" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Didaktikserien". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Britt Johansson "Skrivelyst i et specialpædagogisk perspektiv"

Hos Bog & idé er "Skrivelyst i et specialpædagogisk perspektiv" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Britt Johansson